2019-10-25 08:52:16• hírek • x

Élj a lehetőséggel! Minden kerékpárhoz ajándék bukósisak jár!

Újabb remek akcióval várja vásárlóit a szatmárnémeti Fernando Outdoor Sport – Loui's Bike kerékpárszaküzlet. Év végéig minden kerékpárhoz egy jó minőségű, minimum 300 lej értékű bukósisakot is kap a vásárló.

 

Ha nem tudod, honnan szerezd be álmaid bringáját, egy jó járgányt, ami megbízható, strapabíró, és minden körülmény között jó társad lehet, nézz be a szatmárnémeti Fernando Outdoor Sport – Loui's Bike kerékpárszaküzletbe. Itt választék van bőven.
 

De nem csak kerékpárokat találni itt széles választékban, hanem minden szükséges kelléket, eszközt és alkatrészt is polcon tartanak, sőt, egy kimagasló minőségű szervizzel is rendelkezik az üzlet.
 

A Fernando Outdoor Sport – Loui's Bike munkatársai ugyanakkor kiemelten fontosnak tartják vásárlóik épségének, biztonságának megőrzését is, éppen ezért év végéig minden eladott kerékpár mellé egy minimum 300 lej értékű bukósisakot adnak ajándékba.


 

„Sajnos azt tapasztaltuk, hogy sokan, amíg el nem esnek a biciklivel nem gondolják úgy, hogy valóban szükség van bukósisakra, viszont, miután megtörtént a baj, azonnal megvásárolják azt. A sérülések megelőzése érdekében szeretnénk, ha mindenki beszerezne egy jó minőségű, megbízható bukósisakot a saját érdekében. Ezért döntöttünk úgy, hogy év végéig mindenkinek, aki biciklit vásárol nálunk, ajándékozunk egy legalább 300 lej értékű, de adott esetben egy ennél is drágább bukósisakot” – nyilatkozták az üzlet munkatársai.
 

Jelenleg legalább 50 kedvezményes kerékpár közül lehet választani a Fernando Outdoor Sport – Loui's Bike üzletében, amelyet megtalálsz az Avram Iancu utca, 19. szám alatt.
 

Élj a lehetőséggel, és mondd az üzletben, hogy a kedvezményről a Szatmár.ro-n olvastál!
 






 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: